Cross kerékpár

Cross kerékpár

Napjaink kerékpáros választékának legnépszerűbb modelljei a cross trekking kerékpárok, a hagyományos túrakerékpárok (trekking) dinamikusabb változatai. Ezek a biciklik több elvárásnak képesek egyszerre megfelelni, így aszfalton és terepen is jól teljesítenek. A könnyű szerkezetű cross trekking biciklit műúton, városban és országúton, illetve földúton is lehet használni.

A cross trekking kerékpár könnyűségét az általában alumíniumból készült vázszerkezetén kívül az biztosítja, hogy e biciklikről minden nélkülözhető alkatrészt lehagynak (sárvédő, csomagtartó, kitámasztó) – amelyek természetesen szükség esetén felszerelhetőek rájuk.  A cross trekking modellek 28 colos kerekekkel vannak felszerelve, ami ideális kompromisszum az alacsony gördülési ellenállás és a jó tapadás között. A kényelemről a teleszkóp és az állítható magasságú kormányszár gondoskodik, így egyenes háttal élvezhetjük a biciklizést.

Hogy könnyen feltekerhessünk a legmeredekebb emelkedőkre, és gyorsan haladhassunk a lejtőkön, illetve sík terepeken is, a cross trekking kerékpárokon sok sebességfokozatot lehet állítani.

Egyszerű és gyors. Merev váz, hatékony hajtás, sportos, de mégis kényelmes. A cross kerékpárok segítségével végig tekerheted a várost, de az erdei utakat is felfedezheted ha arra húz a szíved.

1–16 / 106 találat