Szállítási információk

Kiszállítás, áruátvétel, fizetés:

 

Szállítási határidők:

 

Amennyiben a megrendelni kívánt áru, raktárunkon van, 2-5 munkanapon belül kiszállítjuk a megadott címre. Arról, hogy az adott tétel raktárunkon van-e, a tételre kattintva tájékozódhat, ezt a „készlet állapot” mező jelzi.

Amennyiben olyan terméket rendel, mely nincs raktáron az adott pillanatban, felvesszük Önnel a kapcsolatot, és tájékoztatjuk a lehetséges kiszállítás dátumáról. Ebben az esetben meg kell várnunk a következő beérkezés időpontját.

Szállítási feltételek:

 

KEREKPARDEPO.HU-n alkatrész, kiegészítő és normál kerékpár megrendelésére van lehetőség. Az elektromos kerékpárok formája, súlya miatt futárszolgálatunk nem tudja vállalni a házhozszállítást. Elektromos kerékpár rendelése esetén keresse kollégáinkat a már ismert telefonszámon (+36/30/1886674, vagy +36/70/4344388), hogy egyeztethessük a kiszállítás időpontját, és árát, illetve figyeljen e-mail címe és telefonszáma pontos megadására, hogy mi is fel tudjuk venni Önnel a kapcsolatot.

KEREKPARDEPO.HU -n megrendelt termékeket belföldre és külföldre egyaránt futárcégek szállítják ki. Szállítási költséget komplett csomagra számítunk fel, belföldön távolságtól, mérettől függetlenül. A felszámolt szállítási díjak az utánvét ügyintézés költségét tartalmazzák. Kizárólag a vásárlási érték befolyásolja a fizetendő szállítási díjat. Amennyiben a kosarában olyan termék is szerepel, mely nincs a megrendelés pillanatában raktáron, automatikusan megvárjuk a beérkezésének időpontját, és egyszerre küldjük a megrendelt tételeket, Önt pedig tájékoztatjuk a várható időpontról. Ebben az esetben az üzenőfalunkonjelezheti, hogy inkább küldjük külön a rendelkezésre álló árut. Számolnia kell azonban ilyenkor azzal, hogy a csomag kettébontásával két külön-külön kalkulált szállítási díj fog felszámolódni automatikusan. Amennyiben van a rendszerünkben korábbi, függőben lévő rendelése, akkor a következő rendelést is ahhoz csatolja a programunk, és egyben kerül majd szállításra (egy szállítási díjjal! Ez tulajdonképpen azt jelenti, hogy ha eszébe jut pár percen/órán belül, hogy valami kimaradt, akkor nyugodtan „hozzá rendelhet” a korábbi rendeléshez. Ez egyben azt is jelenti, ha van egy jóval régebbi rendelése, akkor is hozzárendeli ahhoz, ezért ha a friss rendelés szállítását külön kéri, akkor mindenképp jeleznie kell szándékát felénk!!

Értelemszerűen, ha a rendelés hétvégén (szombat, vasárnap) érkezik be, vagy pénteken, akkor ez hosszabbíthatja a folyamatot, mivel a futárcégek csak hétköznap szállítanak ki küldeményeket. Az is késedelmet okozhat, ha a rendelés kapcsán további kommunikációra van szükség aKEREKPARDEPO.HU internetes üzlet és a kedves vásárló között (hibás, vagy hiányos adatok stb.).

Amennyiben a futár nem találja otthon a címzettet, a megadott telefonszámon megpróbálja felvenni a kapcsolatot a vásárlóval, illetve további két időpontban megpróbálja újra kézbesíteni a csomagot. Csak a harmadik sikertelen kézbesítés után kerül hozzánk vissza a csomag addig a helyi depóban tárolják.

 

Kerékpárok kiszállítása:

A kerékpárokat kartondobozban, gondosan becsomagolva küldjük el. A csomagolásból kivett kerékpár gyors összeszereléséhez mellékelünk egy útmutatót a csomagban.

Megrendelt kerékpárokat cégünk szállítja ki ingyenesen!!!

Kerékpárok garanciális javítása:

A garanciális szerviz a FLEG KFT végzi országos lefedettséggel, esetleges garanciális igény esetén a kerékpár szervizbe juttatásának feladata a vásárló dolga.

www.fleg.hu

 

Szállítási díjak:

 

Belföldi utánvétes szállítási díjaink az alábbi módon alakulnak (az árak az utánvét díját és az ÁFÁ-t tartalmazzák)

 

ELEKTROMOS KERÉKPÁR rendelése esetén:
Felvesszük Önnel a kapcsolatot a megadott elérhetőségein, és személyesen egyeztetjük a kiszállítás módját, hogy Önnek a legkedvezőbb ajánlatot adhassuk.

 

Az elektromos kerékpárok terjedelmük, súlyuk miatt nem szállíthatók futárszolgálattal, ezek kiszállítását saját kisteher autónkkal végezzük.

Megrendelését követően felvesszük Önnel a kapcsolatot és egyeztetjük a kiszállítás időpontját, és árajánlatot adunk a szállítási díjra.

 

FONTOS: Elektromos kerékpárok esetében a webshop által számolt tájékoztató ár a szállítási díjról nem érvényes, az csak futárral történő kiszállításra vonatkozik.

 

Külföldi szállításra nincs lehetőség.

Személyes átvételre üzletünkben van lehetőség: 2800 Tatabánya Március 15. Út 1-3. Nyitva tartás: hétfőtől – péntekig, 9 – 17 óráig, szombaton: 9-12 óráig.