Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk önöket, hogy a házhozszállításokat saját gépkocsival végezzük, és termékekeinket szállítás előtt fertőtlenítő szerrel látjuk el.

Üdvözöljük oldalunkon!

Szállítási információk

A kiszállítás díja 20 000 Ft kosárértékig 1 490 Ft, afelett ingyenes.

Kerékpárok kiszállítását szinte minden alkalommal saját futárunkkal végezzük.

A szállítási költséget (közvetített szolgáltatásként) minden esetben tartalmazza az általunk kiállított számla, amely 27% ÁFÁ-t tartalmaz.
Utánvéttel történő átvétel esetén a rendelt termék, vagy termékek vételárát átvételkor a csomag ellenőrzését (sértetlen csomagolás) követően a futárnak kell kifizetni készpénzben.
Kérjük házhozszállításnál a csomag sértetlenségét a kézbesítő előtt szíveskedjék ellenőrizni! Ha sérülést lát, vetessen fel jegyzőkönyvet, s ne vegye át a csomagot. Utólagos reklamációt a csomag fizikai sérüléséről jegyzőkönyv nélkül nem áll módunkban elfogadni.


GLS futárszolgálatA webáruházunkban megrendelt kisebb terjedelmű csomagokat, a GLS Futárszolgálat szállítja házhoz.

A GLS Futárszolgálat munkatársai a megrendelt termékeket munkanapokon 8.00 és 18.00 óra között, előzetes telefonos egyeztetés nélkül szállítják ki (ezért lehetőleg a munkahelyére vagy más olyan címre kérje a szállítást ahol a termék átvétele biztosított).
Miután csomagját átadtuk a futárnak kollégánk, és a GLS Futárszolgálat munkatársa is tájékoztató e-mailt küld Önnek a csomag várható átadásának időpontjáról (1 órás intervallumban).

Egyéb, a kiszállítással kapcsolatos kérdés esetén a GLS Futárszolgálat vevőszolgálatot tart fenn, mely munkanapokon 8.00-18.00 óráig működik, és tájékoztatást ad a csomagok szállításával kapcsolatban.

Csomagátvételkor a GLS -nek fizethet készpénzel ill bankkártyával is .

GLS Információs vonala:
Ügyfélszolgálat
Tel: +36 1 802 0265

A termékeket csak Magyarország területén áll módunkban kiszállítani.